Plaatsingen seizoen 2022

Plaatsingen seizoen 2022

Ook voor het seizoen 2022 zijn we erg actief geweest om aan de toenemende vraag voor Simple Camp accommodaties te voldoen. Met name onze privé sanitair modellen zijn in opkomst. Bij onze partner De Leistert in Roggel hebben we dit jaar 28 privé sanitair- en 8 wellness-modellen mogen plaatsen. Deze 36 units zijn te vinden op het nieuw aangelegde terrein van het recreatiepark.

Daarnaast hebben we ook dit jaar onze samenwerking met onze partner RCN versterkt door een uitbreiding van het aanbod van midi-chalets te realiseren op diverse RCN vakantieparken.

2022 was een bijzonder productiejaar gezien de grote vraag naar Simple Camp’s in combinatie met een markt welke gekenmerkt wordt door schaarste van arbeid & materiaal. Wij willen dan ook onze medewerkers, leveranciers en partners bedanken, want door hun enthousiasme en inzet staat alles weer op tijd voor het seizoen “in ’t veld”, en kunnen in 2022 meer vakantiegangers genieten van een overnachting in een Simple Camp op een van de parken bij onze partners.