Type SC-7

SC-7

De afmetingen van dit chalet zijn 2500 mm x 7050 mm met een nokhoogte van 2780 mm. Het vloeroppervlakte is 16,73 m² en het chalet heeft een inhoud van 43,33 m³. Het chalet is hiermee het ruimste type binnen onze modellen. Met de beschikking over verschillende ruimten is dit chalet geschikt voor vele uitvoeringen, doeleinden en plaatsen.

SC7.05-DT

Dit is ons meeste complete type. Het is geschikt voor vier personen, waarbij er een tweepersoonsbed en een stapelbed aanwezig is. Daarnaast beschikt het chalet over een complete badruimte, inclusief douche, toilet en wastafel. Ook is er een keuken aanwezig, compleet uitgevoerd met koelkast, spoelbak, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en voldoende kastjes. Verder is er een zitje/eettafel voor vier personen aanwezig.

SC7.05-ST

De SC7.05-ST is een directe afgeleide van de SC7.05-DT, waarbij het geschikt is voor hetzelfde aantal personen en ook is uitgerust met een compleet ingerichte keuken en badkamer. Het verschil zit hem in het slaapgedeelte. In de SC7.05-ST is een tweepersoonsstapelbed in de vorm van een bedstee ingebouwd. Hierdoor is er meer ruimte beschikbaar voor een extra zithoek. Naast het eetgedeelte inclusief eettafel is er in dit type chalet nu ook ruimte voor een loungegedeelte met bank.