Type SC-3

Het type SC-3 is de kleinste versie Simple Camp. Binnen dit type zijn er nog verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo kan het type worden uitgevoerd als de compact versie (SC-3.C), het trekkershuisje (SC-3.B) en als wellness chalet (SC-3.W). Onderstaand een uitgebreider overzicht van de verschillende types.

Compact

De afmetingen van dit chalet zijn 2500 mm x 3303 mm met een nokhoogte van 2780 mm. Het chalet heeft een vloeroppervlakte van 8,26 m² en een inhoud van 19,67 m³.

De indeling van het chalet is naar eigen wens aan te passen. Zo bestaat er de mogelijkheid voor een tweepersoonsbed of een stapelbed, keuken met 2- of 4-pitskookplaat en twee vaste bankjes of krukjes aan de eettafel.

Dit chalet is ruim en toch compact. Het is hiermee geschikt voor vele uitvoeringen, doeleinden en plaatsen.

Trekkershuisje

Deze versie uit de SC-3 reeks is ideaal voor een kort verblijf. Het chalet is uitgerust met twee eenpersoonsbedden en een tafeltje met twee krukken. Het biedt een droge en fijne overnachtingsmogelijkheid voor bijvoorbeeld fietsers en wandelaars. Het schuine dak draagt bij aan de echte kampeer uitstraling.

Wellness Chalet

Het wellness chalet geeft uw kampeerterrein extra luxe en is zeker een waardevolle toevoeging in het steeds populairdere “Glamping”. Het chalet is uit te voeren met een vierpersoons infrarood cabine, toilet, douche, wastafel en relax krukje.

Het wellness chalet kan dienen als een toevoegingen bij de normale kampeerplaatsen waar men met eigen tent of caravan kampeert. Het chalet geeft dan een “Glamping” ervaring naast het normale kamperen.

Echter, het wellness chalet kan ook samen worden geplaatst met andere Simple Camps. Dit zou betekenen dat kampeerders voortaan de complete luxe van bijvoorbeeld een eigen badkamer, keuken en wellness kunnen ervaren maar tegelijkertijd niks van het buitenleven op een camping hoeven te missen.