Campings

Steeds meer vakantiegangers willen de natuur maximaal beleven. De geuren en geluiden scheppen een ontspannen sfeer. Een verblijf in een natuurlijke omgeving ontstresst. De robuuste en rustieke uitstraling en de ambachtelijke bouwwijze van de midi-chalets van Simple Camp creĆ«ren het ‘back to basic’ kampeergevoel. In de houten chalets ruik je de geur van de natuur, maar behoud je het comfort van een bed en een dak boven je hoofd.

De midi-chalets van Simple Camp zijn er voor recreanten die met weinig voorbereiding (en bagage) op vakantie willen, zoals jonge gezinnen. Ze bieden het kampeergevoel met de nodige comfort van een bed en een keukenblok. Gasten zullen extra genieten van de natuur en de gezelligheid van de kampeeromgeving. De basischalets beschikken niet over een wasgelegenheid of toilet. Uw gasten maken dus gebruik van uw campingfaciliteiten, waardoor er meer betrokkenheid is bij het sociale leven op uw camping.

Met deze speciale betaalbare accommodaties spreekt u een nieuwe doelgroep aan (jeugd, jonge gezinnen, oudere kampeerders). Door de uitstekende isolatie en verwarmingsmogelijkheden, verlengt u bovendien het kampeerseizoen.

Natuurlijk zijn de goed betaalbare midi-chalets ook ideaal voor uw medewerkers die gedurende de zomerperiode vaak langere tijd op de camping of het vakantiepark verblijven.

De midi-chalets zijn bovendien zo eenvoudig te verplaatsen met de optioneel te leveren wielen en trekstang dat u uw park elk jaar anders kunt indelen. De duurzame materialen en het hoge afwerkingsniveau van de chalets bieden u en uw gasten jaren kampeerplezier.
De uitstraling van de midi-chalets zijn volledig aan te passen aan de wensen van uw park.